Ons trainersteam

wacht je op


David Deleu (5de Dan)

 

Als je denkers en doeners zou hebben, dan is David het allebei. Hoofd- en competitietrainer van de club, coach voor jong en oud, judoka’s begeleiden van wit tot zwart. David brengt JCOB technisch, competitief als organisatorisch vooruit. Hoewel zijn kimono bomvol zit met judo- en trainerservaring, blijft onze hoogste graad van de club zich voortdurend bijscholen. David heeft een groot judohart en dat merk je aan zijn palmares. Trainer A, nationaal scheidsrechter, lid van het provinciaal comité West-Vlaanderen, lid van de gradencommissie van de Vlaamse Judofederatie, secretaris van de Raad van Hogere Graden, trainer op provinciale trainingen, diploma Multimove en in het bezit van een officiële VJF coachkaart. Wie wil bijleren, moet het maar vragen. David heeft geen ervaring te koop, hij deelt het met plezier uit. 

 

Leander Baeke (4e Dan)

Leander, “de oudsten van de Baekes”, staat al sinds zijn 9e op de mat en dat merk je. Ons “pietje precies” heeft een elegante, stijlvolle maar ijzersterke seionage en dat hebben doorheen de jaren heel wat van zijn tegenstanders op competitie mogen voelen. Zo behaalde hij brons op het BK (2011). Met zijn diploma van initiator en Multimove brengt hij heel wat uren door op de tatami als trainer en judoka. Leander geniet van zowel hard doortrainen als technisch zich bijscholen. Een combinatie met toekomst.

Robby Lagrou (2de Dan)

 

Robby is geliefd door jong en oud zowel op als naast de tatami. Vol passie en overgave geeft hij de liefde voor de sport door aan de judoka’s van groep 1 en 2. Robby is in het bezit van het diploma initiator. Bij een duidelijk horende kreet weet je wanneer hij zijn gevreesde worp “tomoe nage” inkomt. Robby pept je als coach op zowel tijdens de randori als erna. Hij is een kleine man met een ongelooflijk groot hart

Wout Acou (2de Dan)

Met een combinatie van techniek, vechtlust en hard trainen (en ook wel zijn lange benen) knalde Wout met zijn linkse o soto gari's en uchi mata's reeds heel wat van zijn tegenstanders recht de tatami in. Zo behaalde hij brons op het BK (2012).

Als jonge knaap in het bezit van de 2e dan en een diploma initiator (2016) is Wout niet enkel ambitieus, ook zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid maken van hem een troef in het JCOB-trainersteam en bij Multimove. Zijn geduld en plezier om te vallen maken hem bovendien een ideale sparringspartner. Wout heeft niet enkel veel te bieden, hij biedt het ook aan.

 

Daan Baeke (3de Dan)

Als jongste van de broertjes Baeke, moet Daan allesbehalve onderdoen. Deze competitiebeer is al sinds zijn 6 jaar actief bij JCOB en behaalde reeds verschillende keren het podium, goud (2019), zilver (2013 en 2018) en brons (2016), op het BK. Hij behaalt al jarenlang vele podiumplaatsen op allerhande tornooien en neemt de categorie -90 voor zich in de hereninterclub. Hiernaast is Daantje ook gekend als teddybeer wegens zijn sterk knuffelgehalte. Met zijn diploma initiator (2016) op zak doet hij er alles aan om creatieve trainingen en opwarmingen te voorzien waar hij met veel plezier ook zelf aan deelneemt! Daan is graag bij JCOB, en JCOB is graag bij Daan. 

Sophie Vermeulen (2e Dan)

Sophie is de harde werker achter de schermen als secretaris en PR-verantwoordelijke. Ze behaalde haar eerste dan in 2017, startte onmiddellijk daarna de cursus initiator (2017) en werd instructeur B in 2019. Onze judoka's varen er wel mee!

Steven Schram (1e Dan)

5 medailles op de Belgische kampioenschappen (2013-2017), 2 keer internationaal podium (2014-2015), diploma nationaal scheidsrechter (2020) en een diploma initiator (2017). Steven heeft op verschillende vlakken judo-ervaring en dat voel je in zijn trainingen!

Arne De Blauwe (1e Dan)

Arne De Blauwe

Onze enthousiaste hulptrainers: Pieter-Jan, Indra, Emiel, Dante en Jonathan


Vertrouw op de ervaring en inzet van het JCOB-team

JCOB werd door de VJF reeds zeven jaar op een rij geproclameerd tot 'Jeugdvriendelijke Judoclub VJF'. Hierbij behaalden we een kwaliteitslabel op basis van een aantal criteria zoals aantal jeugdleden, trainersaanbod, jeugdsportbeleid, wedstrijdaanbod, ethisch verantwoorde sportbeoefening, aanbod op maat, gezond sporten en promotie.

JCOB werd door het Rode Kruis beloond met het embleem van hartveilige club!

Het volledige trainersteam werd opgeleid in reanimatie en het gebruik van de defibrillator. Dit maakt JCOB een veilige plek voor leden, bezoekers en medewerkers!Steeds in onze gedachten...

Paul Maes


Polle, jouw club is springlevend en we waken erover dit zo te houden!