Multimove

Bewegen vanaf 3 jaar!


Wat?

Multimove is een project gesteund door de overheid en de Vlaamse universiteiten waarbij we kinderen willen stimuleren om te bewegen. Op een pedagogisch verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier helpen we kinderen vanaf de 1ste kleuterklas zo hun basismotoriek ontwikkelen.

 

Meer info: www.multimove.be


Wie?

Alle kinderen van het eerste (°2019), tweede (°2018) en derde (°2017) kleuter.

Wanneer?

Multimove wordt vanaf 7 september 2022 aangeboden op elke woensdagnamiddag (behalve schoolvakanties).

  • 16u15-17u00 groep A: 1e en 2e kleuter (geboortejaren 2018* en 2019)
  • 17u00u-17u45 groep B: 2e en 3e kleuter (geboortejaren 2017 en 2018*)

*De kleuters van geboortejaar 2018 worden ingedeeld bij de A of B groep naargelang de geboortemaand (1-6: B groep, 7-12: A groep). Dit is een regel maar geen must. Aan u de keuze!

Waar?

Multimove gaat voor zowel groep A als B door in de turnzaal van het Jan Breydelstadion (kant Oosttribune).

Adres: Koning Leopold III-laan 50, 8200 Sint-Andries

Inschrijven?

Wees er snel bij want er zijn maar 25 beschikbare plaatsen per groep! Inschrijven kan hier

Trainers?

 

Els Nieuwland

Al van jongs af aan wist Els dat ze juf zou worden. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ze haar opleiding tot initiator in het jeugdwerk behaalde. Na tal van jeugdkampjes en extra verdieping startte ze haar opleiding tot Bachelor in het kleuteronderwijs en verkreeg ook haar diploma Multimove. Met deze troeven op zak staat zij gepassioneerd op het sportveld. Els is ervan overtuigd dat beweging belangrijk is en sport ook bijdraagt tot een positief welbevinden. Ze geniet ervan wanneer haar kleinsten levendig, geboeid, energiek en enthousiast in beweging zijn...

 

Patricia Dysers

Als kleuterjuf heb ik héél veel ervaring opgedaan in verband met de ontwikkeling van jonge kinderen. Tijdens sport en spel gaat het over veel meer dan de motorische ontwikkeling alleen. Het is dan ook mijn doel om de kinderen spelenderwijs te leren opkomen voor zichzelf, nieuwe uitdagingen durven aangaan, hun enorme energie op een positieve manier te leren doseren en vooral plezier te beleven tijdens deze belangrijke periode van hun ontwikkeling. Het geeft mij dan ook telkens weer voldoening om de jonge kinderen te stimuleren, te motiveren en vooral plezier te laten beleven tijdens de lesjes Multimove.