Multimove

Bewegen vanaf 3 jaar!


Wat?

Multimove is een project gesteund door de overheid en de Vlaamse universiteiten waarbij we kinderen willen stimuleren om te bewegen. Op een pedagogisch verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier helpen we kinderen vanaf de 1ste kleuterklas zo hun basismotoriek ontwikkelen.

 

Meer info: www.multimove.be


Wie?

Alle kinderen van het eerste (2015), tweede (2014) en derde (2013) kleuter.

Wanneer?

Multimove wordt vanaf 5 september aangeboden op elke woensdagnamiddag (behalve schoolvakanties).

 

16.30u-17.15u MMA: 1e en 2e kleuter (geboortejaren 2014* en 2015)

17.15u-18u MMB: 2e en 3e kleuter (geboortejaren 2013 en 2014*)

 

*De kleuters van geboortejaar 2014 worden ingedeeld bij de A of B groep naargelang de geboortemaand (1-6: B groep, 7-12: A groep). Dit is een regel maar geen must. Aan u de keuze!

Waar?

Multimove gaat voor groep A door in de judozaal en voor groep B in de turnzaal naast de judozaal. Beiden zijn gelegen onder de oosttribune van het Jan Breydelstadion te Sint-Andries.

Inschrijven?

Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar in MMb (MMa is VOLZET). Wees er snel bij! Inschrijven kan hier

Trainers?

 

Els Nieuwland

Al van jongs af aan wist Els dat ze juf zou worden. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ze haar opleiding tot initiator in het jeugdwerk behaalde. Na tal van jeugdkampjes en extra verdieping startte ze haar opleiding tot Bachelor in het kleuteronderwijs en verkreeg ook haar diploma Multimove. Met deze troeven op zak staat zij gepassioneerd op het sportveld. Els is ervan overtuigd dat beweging belangrijk is en sport ook bijdraagt tot een positief welbevinden. Ze geniet ervan wanneer haar kleinsten levendig, geboeid, energiek en enthousiast in beweging zijn...

 

Jessica Verbeke

Van kinds af al een hart voor kinderen. In alle vrije tijd van Jessica kwam het werken met kinderen aan bod. Al snel behaalde ze haar attest tot initiator in het jeugdwerk en ging ze jaren actief te werk door het begeleiden van kampjes in het binnen- en buitenland. De keuze om kleuterleidster te worden was dan natuurlijk vanzelfsprekend. Daarnaast schoolde Jessica zich nog bij tot coördinator in kleuter- en sportkampen en behaalde ze haar diploma Multimove. Daarnaast deelt ze ook haar voetbalkennis met kleuters. Met deze troeven staat ook zij vol vuur en passie op het sportveld. Jessica vindt sporten en bewegen voor zichzelf maar zeker voor kinderen van groot belang! Het draagt bij tot een positief welbevinden maar ook op de totale ontwikkeling van de kinderen. Bewegen bezorgt kinderen energie, enthousiasme en een lach... Dit alles geeft Jessica telkens een boost om elke keer opnieuw klaar te staan voor de kids!